دفتر صنعت، نوآوری و فناوری (صنف) دانشکده
معرفی دفتر
دفتر صنف (صنعت، نوآوری و فناوری) دانشکده به عنوان زیر مجموعه مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه در خدمت فعالیت های فناورانه سازمان بوده و هدف از تشکیل این دفتر در دانشکده، گسترش ارتباطات اعضای هیات علمی مستقر در دانشکده ها با گروه مدیریت توسعه فناوری سلامت است و اهم وظایف این دفتر ایجاد و جذب زمینه های تحقیقات فناورانه در دانشکده ها و شناسایی نیازهای پژوهشی صنایع استان و برقراری ارتباط موثر با اعضای هیات علمی دانشکده با آنها می باشد.
این دفتر بر آن است تا با استفاده از ظرفیت های دانشگاه و سایر نهادهای مرتبط با هم افزایی و هم اندیشی کلیه متخصصین و ذینفعان، بتواند نقش موثری در توسعه فناوری های نظام سلامت در حوزه سلامت و بهداشت و ارتقاء سلامت جامعه ایرانی ایفا نماید. در این بین نقش دفتر صنف از اهمیت بالایی برخوردار است. این ارتباط منجر به صدور علم و ایده های نو به صنایع و سازمان های فعال در حوزه سلامت گردیده که خود باعث برخورداری صنایع از فناوری روز و در نتیجه ایجاد توانایی رقابت در جهان در حال پیشرفت کنونی می شود. همچنین باعث تسریع و شناسایی به موقع نیازهای استان و ایجاد رقابت بین اعضاء هیات علمی در زمینه صنایع و ... خواهد شد.
اهداف دفتر
ارکان و تشکیلات دفتر
ارکان دفتر صنف دانشکده شامل سرپرست و شورا می باشد. سرپرست دفتر یکی از اعضای هیات علمی دانشکده با تایید معاون تحقیقات و فناوری و ابلاغ ریاست دانشکده تعیین می گردد. شورای دفتر صنف، شورایی که مرجع سیاست گذاری و تصمصم گیری کمیته در چهارچوب سیاست های ممعاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه می باشد. اعضای شورا شامل افراد ذیل می باشد:
ریاست شورای مرکزی بر عهده ی سرپرست دفتر صنف می باشد و حضور سرپرست در جلسات شورا الزامی می باشد.
جلسات شورا با حضور نصف به علاوه ی یک عضو رسمیت می یابد.
شرح وظایف سرپرست دفتر صنف دانشکده
-اطلاع رسانی به اعضاء هیات علمی دانشکده در خصوص طرح های فناورانه، نوآوری و ارتباط با صنعت و موضوعات مختلف در این زمینه
-برگزاری کارگاه های توانمندسازی اساتید، کارکنان و دانشجویان با موضوعات فناوری، نوآوری و ارتباط با صنعت
-پیشنهاد داور و ناظر برای طرح های فناوری دانشکده
-آماده سازی بستر انعقاد تفاهم نامه و قرارداد بین مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه با صنایع و ...
- برنامه ریزی و هماهنگی جهت انجام بازدیدهای علمی و تحقیقاتی اعضاء هیئت علمی و دانشجویان از صنایع با هماهنگی مدیریت توسعه فناوری سلامت دانشگاه
- بررسی مشکلات خاص بخش صنعت و ارائه طرح ها و پروژه های کاربردی جهت رفع آن
-ارائه گزارش منظم به مدیریت توسعه فناوری سلامت در خصوص عملکرد دفتر به صورت ماهانه