الویت های پژوهشی گروه علوم تغذیه

 

  • بررسی دریافت های غذایی در سطح منطقه، تعیین کمبودها و مشکلات تغذیه ای و عوامل موثر بر آن
  • ارزیابی وضعیت تغذیه (از نظر شاخص های بیوشیمیایی، بالینی، و تن سنجی) و طراحی مداخلات لازم در گروه های آسیب پذیر
  • بررسی عادات و الگوهای غذایی در سطح منطقه و ارتباط آن با بیماری ها
  • بررسی امنیت غذایی، عوامل موثر بر آن و طراحی سیاست هایی جهت بهبود وضعیت
  • بررسی شیوع چاقی/ کم وزنی و عوامل خطر موثر بر آن
  • بررسی شیوع کوتاه قدی در کودکان و عوامل خطر موثر بر آن
  • ارزیابی وضعیت آگاهی تغذیه ای و طراحی مداخلات بر مبنای آموزش تغذیه
  • طراحی فرمولاسیون و تهیه مکمل ها و غذاهای فراسودمند
  • انجام مطالعات مرور سیتماتیک و انالیز فراتحلیل جهت فراهم آوردن شواهد علمی بیش تر به منظور تدوین توصیه های تغذیه ای در جامعه
  • بررسی اثر فراورده های گیاهی در ارتباط با بیماری ها
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید