فعالیت های کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت مشترک با انجمن علمی تغذیه در طی سال تحصیلی 1403-1402
کارگاه های برگزار شده:
کارگاه آشنایی با انواع مقالات در علوم پزشکی
کمیته تحقیقات و فناوری دانشکده بهداشت با همکاری انجمن علمی تغذیه برگزار می کند:
اولین جلسه از دور مقاله نویسی
(آشنایی با انواع مقالات در علوم پزشکی)
مدرس : سرکار خانم دکتر زهره سادات سنگ سفیدی
زمان برگزاری : چهارشنبه 1402/9/29
ساعت ۱۴ الی ۱۶
محل برگزاری : تالار دانش دانشکده بهداشت
همراه با گواهی معتبر
شرکت برای تمامی رشته ها آزاد می باشد
جهت شرکت در دوره از طریق لینک زیر ثبت نام کنید:
https://survey.porsline.ir/s/Q7WP0DyR
روابط عمومی کمیته تحقیقات
http://hsrc.nkums.ac.ir
@hsrc_nkums
کارگاه آشنایی با انواع مقالات در علوم پزشکی
اولین کارگاه از سری کارگاه های دوره آشنایی با مقاله نویسی و سابمیت مقاله با موضوع " کارگاه آشنایی با انواع مقالات در علوم پزشکی"در تاریخ شنبه 29/9/1402 توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت با همکاری انجمن علمی تغذیه در سالن دانش دانشکده با حضور گسترده دانشجویان برگزارگردید. مدرس کارگاه سرکار خانم دکتر زهره سادات سنگ سفیدی بودند و دانشجویان دانش و آگاهی لازم درخصوص انواع مقالات در علوم پزشکی را فرا گرفتند.
کارگاه آشنایی با نحوه جستجو در پایگاه های علمی معتبر دنیا با موضوع " آشنایی با نحوه جستجو در پایگاه های PubMed ، Scopus ، web of science ، google scholar "
برگزاری کارگاه پوسترسازی
کمیته تحقیقات دانشکده بهداشت با همکاری انجمن علمی تغذیه برگزار می کند
کارگاه آشنایی با نحوه جستجو در پایگاه های علمی معتبر دنیا با موضوع " آشنایی با نحوه جستجو در پایگاه های PubMed ، Scopus ، web of science ، google scholar "
مدرس : سرکار خانم دکتر زهره سادات سنگ سفیدی
زمان برگزاری : پنج شنبه 7/9/1402
ساعت 8:30 الی 12:30
محل برگزاری : سایت آموزشی دانشکده بهداشت
همراه با گواهی معتبر
ظرفیت محدود است
جهت شرکت در کارگاه از طریق لینک زیر ثبت نام کنید:
https://survey.porsline.ir/s/Wtpx31pw
روابط عمومی کمیته تحقیقات
http://hsrc.nkums.ac.ir
@hsrc_nkums
کارگاه آشنایی با نحوه جستجو در پایگاه های علمی معتبر دنیا با موضوع " آشنایی با نحوه جستجو در پایگاه های PubMed ، Scopus ، web of science ، google scholar "
کارگاه آشنایی با نحوه جستجو در پایگاه های علمی معتبر دنیا با موضوع " آشنایی با نحوه جستجو در پایگاه های PubMed ، Scopus ، web of science ، google scholar " در تاریخ پنج شنبه 7/9/1402 توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت با همکاری انجمن علمی تغذیه در سایت آموزشی دانشکده با حضور گسترده دانشجویان برگزار گردید. مدرس کارگاه سرکار خانم دکتر زهره سادات سنگ سفیدی بودند و دانشجویان دانش و مهارت لازم جهت جستجو در پایگاه های ذکر شده را فرا گرفتند.
کارگاه "آشنایی با کاربرد هوش مصنوعی در تغذیه"
کارگاه "آشنایی با کاربرد هوش مصنوعی در تغذیه" در تاریخ سه شنبه 23/۰4/1403 ساعت ۱6 الی ۱8 بصورت وبیناری (در بستر اسکای روم) توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت با حضور گسترده دانشجویان برگزار گردید. مدرس کارگاه سرکار خانم دکتر اعظم اروجی بودند و دانشجویان دانش و مهارت لازم را فرا گرفتند.
جلسات ژورنال کلاب:
1- اولین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
انجمن علمی گروه علوم تغذیه با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت برگزار میکند:
اولین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
بررسی مقاله:
Impact of low-fat and full-fat dairy foods on fasting lipid profile and
blood pressure: exploratory endpoints of a randomized controlled trial
توسط: ابوالفضل خداوردی - سجاد ملکان (دانشجویان رشته علوم تغذیه ورودی ۱۴۰۰)
زمان برگزاری: یکشنبه ۲۳ مهر ماه 1402، ساعت ۱۳ الی ۱۳:۴۵
مکان برگزاری: سالن دانش دانشکده بهداشت
1- جلسه ژورنال کلاب (science club) با موضوع بررسی تاثیر لبنیات کم چرب و پرچرب بر فشار خون، پروفایل لیپیدی و وزن بدن در تاریخ 23/07/1402 در سالن دانش دانشکده بهداشت ساعت 13:45-13 توسط کمیته تحقیقات دانشجویی و انجمن علمی تغذیه برگزار گردید. ارائه دهندگان، دانشجویان تغذیه آقایان ابوالفضل خداوردی و سجاد ملکان بودند. اساتید و دانشجویان دانشکده در این جلسه حضور یافتند و به بحث و تبادل نظر علمی پرداختند.
2- دومین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
انجمن علمی گروه علوم تغذیه با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت برگزار میکند:
دومین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
بررسی مقاله:
Dark Chocolate Intake May Reduce Fatigue and Mediate Cognitive Function and Gray Matter Volume in Healthy Middle-Aged Adults
توسط: شیما آقایی، مریم ایوری (دانشجویان رشته علوم تغذیه ورودی ۱۴۰۰)
زمان برگزاری: یکشنبه ۳۰ مهر ماه 1402، ساعت ۱۳ الی ۱۳:۴۵
مکان برگزاری: سالن دانش دانشکده بهداشت
2- جلسه ژورنال کلاب (science club) با موضوع "مصرف شکلات تلخ ممکن است خستگی را کاهش دهد و عملکرد شناختی و حجم ماده خاکستری را در میانسالان سالم تعدیل کند" در تاریخ 30/07/1402 در سالن دانش دانشکده بهداشت ساعت 13:45-13 توسط کمیته تحقیقات دانشجویی و انجمن علمی تغذیه برگزار گردید. ارائه دهندگان، دانشجویان تغذیه خانم ها شیما آقایی و مریم ایوری بودند. اساتید و دانشجویان دانشکده در این جلسه حضور یافتند و به بحث و تبادل نظر علمی پرداختند.
3- سومین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
انجمن علمی گروه علوم تغذیه با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت برگزار میکند:
سومین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
بررسی مقاله:
Creatine in Type 2 Diabetes: A Randomized, CLINICAL SCIENCES Double-Blind, Placebo-Controlled Trial
توسط: سهیل میرابی، سینا درزی (دانشجویان رشته علوم تغذیه ورودی ۱۴۰۰)
زمان برگزاری: یکشنبه ۰۷ آبان ماه 1402، ساعت ۱۳ الی ۱۳:۴۵
مکان برگزاری: سالن دانش دانشکده بهداشت
3- جلسه ژورنال کلاب (science club) با موضوع " کراتین در دیابت نوع 2: یک کارآزمایی تصادفی شده، علوم بالینی دوسوکور، کنترل شده با دارونما " در تاریخ 07/08/1402 در سالن دانش دانشکده بهداشت ساعت 13:45-13 توسط کمیته تحقیقات دانشجویی و انجمن علمی تغذیه برگزار گردید. ارائه دهندگان، دانشجویان تغذیه آقایان سینا درزی و سهیل میرابی بودند. اساتید و دانشجویان دانشکده در این جلسه حضور یافتند و به بحث و تبادل نظر علمی پرداختند.
4- چهارمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
انجمن علمی گروه علوم تغذیه با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت برگزار میکند:
چهارمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
بررسی مقاله:
A clinical trial about effects of prebiotic and probiotic
supplementation on weight loss, psychological profile and
metabolic parameters in obese subjects
توسط: سها نامدارپور، فاطمه شکفته (دانشجویان رشته علوم تغذیه ورودی ۱۴۰۰)
زمان برگزاری: یکشنبه ۱۴ آبان ماه 1402، ساعت ۱۳ الی ۱۳:۴۵
مکان برگزاری: سالن دانش دانشکده بهداشت
4- جلسه ژورنال کلاب (science club) با موضوع " یک کارآزمایی بالینی در مورد اثرات مکمل پری بیوتیک و پروبیوتیک در کاهش وزن، مشخصات روانشناختی و پارامترهای متابولیک در افراد چاق " در تاریخ 14/08/1402 در سالن دانش دانشکده بهداشت ساعت 13:45-13 توسط کمیته تحقیقات دانشجویی و انجمن علمی تغذیه برگزار گردید. ارائه دهندگان، دانشجویان تغذیه خانم ها فاطمه شکفته زوارم و سها نامدارپور بودند. اساتید و دانشجویان دانشکده در این جلسه حضور یافتند و به بحث و تبادل نظر علمی پرداختند.
5- پنجمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
انجمن علمی گروه علوم تغذیه با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت برگزار میکند:
پنجمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
بررسی مقاله:
Food Selection Under Stress Among Undergraduate Students in Riyadh, Saudi Arabia(2022)
توسط: یاسمن مشتاقیان، افروز فاتحی مقدم (دانشجویان رشته علوم تغذیه ورودی ۱۴۰۰)
زمان برگزاری: یکشنبه ۲۱ آبان ماه 1402، ساعت ۱۳ الی ۱۳:۴۵
مکان برگزاری: سالن دانش دانشکده بهداشت
5- جلسه ژورنال کلاب (science club) با موضوع " انتخاب غذایی تحت استرس در دانشجویان در Riyadh, Saudi Arabia " در تاریخ 21/08/1402 در سالن دانش دانشکده بهداشت ساعت 13:45-13 توسط کمیته تحقیقات دانشجویی و انجمن علمی تغذیه برگزار گردید. ارائه دهندگان، دانشجویان تغذیه خانم ها افروز فاتحی مقدم و یاسمن مشتاقیان بودند. اساتید و دانشجویان دانشکده در این جلسه حضور یافتند و به بحث و تبادل نظر علمی پرداختند.
6- ششمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
انجمن علمی گروه علوم تغذیه با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت برگزار میکند:
ششمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
بررسی مقاله:
sugar consumption and attention deficit/hyperactivity disorder (ADHD): A birth cohort study 2019
توسط: محدثه حسنی، تارا زرقانی (دانشجویان رشته علوم تغذیه ورودی ۱۴۰۰)
زمان برگزاری: یکشنبه 12 آذر ماه 1402، ساعت ۱۳ الی ۱۳:۴۵
مکان برگزاری: سالن دانش دانشکده بهداشت
6- ششمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
جلسه ژورنال کلاب (science club) با موضوع " sugar consumption and attention deficit/hyperactivity disorder (ADHD): A birth cohort study 2019" در تاریخ 12/09/1402 در سالن دانش دانشکده بهداشت ساعت 13:45-13 توسط انجمن علمی تغذیه و کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار گردید. ارائه دهندگان، دانشجویان تغذیه خانم ها محدثه حسنی، تارا زرقانی بودند. اساتید و دانشجویان دانشکده در این جلسه حضور یافتند و به بحث و تبادل نظر علمی پرداختند.
7- هفتمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
انجمن علمی گروه علوم تغذیه با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت برگزار میکند:
هفتمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
بررسی مقاله:
beetroot juice supplementation increases concentric and eccentric muscle power output
توسط: پریا ذوقی، پریسا فاضلی (دانشجویان رشته علوم تغذیه ورودی ۱۴۰۰)
زمان برگزاری: یکشنبه 19 آذر ماه 1402، ساعت ۱۳ الی ۱۳:۴۵
مکان برگزاری: سالن دانش دانشکده بهداشت
7- هفتمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
جلسه ژورنال کلاب (science club) با موضوع " beetroot juice supplementation increases concentric and eccentric muscle power output " در تاریخ 19/09/1402 در سالن دانش دانشکده بهداشت ساعت 13:45-13 توسط انجمن علمی تغذیه و کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار گردید. ارائه دهندگان، دانشجویان تغذیه خانم ها پریا ذوقی، پریسا فاضلی بودند. اساتید و دانشجویان دانشکده در این جلسه حضور یافتند و به بحث و تبادل نظر علمی پرداختند.
8- هشتمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
انجمن علمی گروه علوم تغذیه با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت برگزار میکند:
هشتمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
بررسی مقاله:
choline and betaine levels in plasma mirror choline intake in very preterm infants (2023)
توسط: امین فیاضی، امیرحسین شکری (دانشجویان رشته علوم تغذیه ورودی ۱۴۰۰)
زمان برگزاری: یکشنبه 27 آذر ماه 1402، ساعت ۱۳ الی ۱۳:۴۵
مکان برگزاری: سالن دانش دانشکده بهداشت
8- هشتمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
جلسه ژورنال کلاب (science club) با موضوع " choline and betaine levels in plasma mirror choline intake in very preterm infants (2023)" در تاریخ 27/09/1402 در سالن دانش دانشکده بهداشت ساعت 13:45-13 توسط انجمن علمی تغذیه و کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار گردید. ارائه دهندگان، دانشجویان تغذیه آقایان امین فیاضی، امیرحسین شکری بودند. اساتید و دانشجویان دانشکده در این جلسه حضور یافتند و به بحث و تبادل نظر علمی پرداختند.
9- نهمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
انجمن علمی گروه علوم تغذیه با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت برگزار میکند:
نهمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
بررسی مقاله:
The effect of green tea drinking on the depression of eldery people(2023)
توسط: مینو رهآموز، عارفه حسنپور مقدم (دانشجویان رشته علوم تغذیه ورودی ۱۴۰۰)
زمان برگزاری: یکشنبه ۰۳ دی ماه، ساعت ۱۳ الی ۱۳:۴۵
مکان برگزاری: دانشکده بهداشت، سالن دانش
@NKUMS_SNutrition
@hsrc_nkums
9- نهمین جلسه از سلسله جلسات ساینس کلاب
جلسه ژورنال کلاب (science club) با موضوع " The effect of green tea drinking on the depression of eldery people)" در تاریخ 3/10/1402 در سالن دانش دانشکده بهداشت ساعت 13:45-13 توسط انجمن علمی تغذیه و کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار گردید. ارائه دهندگان، دانشجویان تغذیه مینو رهآموز، عارفه حسنپور مقدم بودند. اساتید و دانشجویان دانشکده در این جلسه حضور یافتند و به بحث و تبادل نظر علمی پرداختند.
کارگاه آشنایی با طراحی پوستر
کارگاه آشنایی با طراحی پوستر به همت انجمن علمی تغذیه و سایر انجمن های علمی دانشکده بهداشت و با همکاری کمیته تحقیقات دانشکده در تاریخ 10 آبان 1401 برگزار گردید.
برگزاری ایستگاه پایش سلامت
به مناسبت روز دانش آموز ایستگاه پایش سلامت با همکاری انجمن های علمی دانشکده بهداشت در تاریخ 13 آبان 1401 در سطح شهر بجنورد برگزار گردید.
کارگاه آشنایی با ساخت پادکست
کارگاه آشنایی با ساخت پادکست به همت کمیته تحقیقات دانشکده بهداشت و انجمن علمی تغذیه و سایر انجمن های علمی دانشکده در تاریخ 18 آبان 1401 برگزار گردید.
مراسم گرامیداشت روز رژیم درمانگر
دومین چهارشنبه ماه مارس (هفدهم اسفند ماه سال جاری) به عنوان روز جهانی رژیم درمانگر نامگذاری شده است. به همین مناسبت گروه تغذیه دانشکده بهداشت با همکاری انجمن علمی دانشجویی تغذیه در تاریخ چهاردهم اسفند ماه 1401 مراسم بزرگداشتی با حضور ریاست محترم دانشکده و اساتید رشته تغذیه و حضور افتخاری جناب آقای دکتر جلیلوند متخصص تغذیه و رژیم درمانی در سالن دانش دانشکده بهداشت برگزار کردند.
ارائه توصیه های تغذیه ای و اهمیت مکمل یاری به دانش آموزان مدرسه دخترانه متوسطه دوم
به مناسبت هفته بهداشت و سلامت و اهمیت این موضوع در دانش آموزان، به همت انجمن علمی رشته علوم تغذیه دانشجویان این رشته در دبیرستان دخترانه شهدای فرهنگی حضور یافتند و به ارائه توصیه هایی در خصوص اهمیت تغذیه سالم و مکمل یاری در دختران نوجوان پرداختند.
آموزش بهداشت فردی و ارزیابی وضعیت تغذیه دانش آموزان در مدارس ابتدایی شهرستان انجام شد
به مناسبت هفته بهداشت و سلامت و اهمیت این موضوع در دانش آموزان، انجمن های علمی گروه بهداشت عمومی و گروه علوم تغذیه دانشکده بهداشت در مدرسه حاشیه شهرستان بجنورد حضور یافتند و ضمن پایش سلامت و بهداشت فردی دانش آموزان، آموزش هایی در مورد نکات تغذیه و اصول مراقبت از خود و پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی و فصلی توضیحات لازم را در اختیار دانش آموزان قرار دادند.
برنامه عملیاتی انجمن علمی تغذیه
برنامه عملیاتی انجمن علمی علوم تغذیه در سال تحصیلی 1403-1402
/uploads/15/2024/Nov/17/برنامه عملیاتی انجمن تغذیه.pdf.pdf
پوستر آموزشی توصیه های تغذیه کودکان
ارائه پوستر توصیه های تغذیه ای کودکان توسط انجمن های علمی دانشکده بهداشت به مناسبت هفته ملی کودک
برگزاری اردو جهادی در منطقه محمد علی پهلوان با همکاری انجمن علمی علوم تغذیه
اردو جهادی در منطقه محمد علی پهلوان به همت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و با همکاری انجمن علمی علوم تغذیه در تاریخ 13 و 14 مهر ماه سال 1402 برگزار شد. در این اردو دانشجویان تغذیه به ارائه مشاوره تغذیه ای، آگاهی از طریق ارائه پمفلت و شناسایی و مشاوره کودکان با دچار کمبود وزن پرداختند.
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در خصوص آزمون کارشناسی ارشد علوم تغذیه
جلسه پرسش و پاسخ در خصوص آزمون کارشناسی ارشد علوم تغذیه با حضور سرکار خانم مطهره یادگاری رنبه برتر آزمون کارشناسی ارشد 1402 و دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تاریخ 1402/08/09 در محل سالن دانش دانشکده بهداشت برگزار شد.
کارگاه آموزش مشاوره تغذیه
کارگاه آموزش مشاوره تغذیه با تدریس جناب آقای دکتر مهدی خانکلابی عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت در روز یکشنبه مورخ 28 آبان 1402 در محل سالن دانش دانشکده بهداشت یرگزار گردید.
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در خصوص آزمون کارشناسی ارشد علوم تغذیه
جلسه پرسش و پاسخ در خصوص آزمون کارشناسی ارشد علوم تغذیه با حضور جناب آقای امیرحسین خلیل خانه رنبه برتر آزمون کارشناسی ارشد 1402 و دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ 1402/08/30 در محل سالن دانش دانشکده بهداشت برگزار شد.
کارگاه آشنایی با مکمل های غذایی شرکت باریج اسانس
کارگاه آشنایی با مکمل های غذایی شرکت داروسازی باریج اسانس در تاریخ 5 آذر 1402 با حضور جناب آقای امیر جوینی نماینده علمی شرکت باریج اسانس در محل سالن دانش دانشکده بهداشت برگزار گردید.
جشنواره غذاهای اقتصادی
جشنواره غذاهای اقتصادی با هدف آشنایی با انواع غذاهایی که علاوه بر مغذی بودن مقرون به صرفه، اقتصادی ودر دسترس برای عامه مردم است، در تاریخ 18 آذر ماه 1402 در دانشکده بهداشت برگزار گردید و به نفرات برتر جوایزی اهداء گردید.