پویش ملی تغذیه سالم 

 

 

پویش ملی سلامت، اطلاع رسانی تغذیه سالم از 1 تا 15 بهمن در سراسر کشور آغاز شد.

پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم، با هدف اطلاع رسانی در خصوص مصرف نمک تصفیه شده ید دار و ارتقا دانش آحاد جامعه در خصوص شیر و لبنیات در راستای افزایش مصرف لبنیات با شعار " انتخاب همه، نمک کم اما تصفیه شده ید دار"  برای هفته اول و " از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی" برای هفته دوم از تاریخ 1بهمن تا 15 بهمن بر این اساس برای هر روز این دو هفته یک پیام در نظر گرفته شده است که به شرح زیر است:

 

 

 

روزهای هفته

پیام روزها

یکشنبه ( 1 بهمن)

نمک کم بخورید، اما نمک مصرفی حتما تصفیه شده ید دار باشد

دو شنبه (2 بهمن)

نمک دریا و نمکهای تصفیه نشده موجب سرطان می شود.

سه شنبه (3 بهمن)

نمک زیاد، سرطان معده ، پوکی استخوان و پرفشاری خون را به شما هدیه می دهد.

چهارشنبه (4 بهمن)

نمک فقط نمک غذا نیست ،مراقب نمک پنهان هم باشید

پنجشنبه (5 بهمن)

نمک یدار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید.

جمعه (6 بهمن)

نمکدان سر میز یا سفره نیارید.

شنبه (7 بهمن)

نمکهای رنگی(صورتی، آبی و بنفش و)و سنگ نمک سلامتی شما را به خطر می اندازند.

یکشنبه (8 بهمن)

روزانه دو لیوان شیر بخورید، خواب بهتر با مصرف لبنیات بیشتر

دوشنبه (9 بهمن)

لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد

سه شنبه (10 بهمن)

شیر یک میان وعده بسیار مغذی برای افزایش یادگیری و رشد بهتر دانش آموزان  است.

چهارشنبه (11 بهمن)

مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

پنجشنبه (12بهمن)

مصرف لبنیات به کنترل فشار خون کمک می کند.

جمعه (13 بهمن)

مصرف لبنیات از کوتاه قدی کودکان پیشگیری می کند.

شنبه (14 بهمن)

سیستم ایمنی خود را با مصرف ماست قوی کنید

یکشنبه (15 بهمن)

بهترین منبع کلسیم شیر و لبنیات است

 
 
 
 
 
تهیه و ارائه پمفلت و مکمل یاری در مدارس
 
 
 
 
کارآموزی در عرصه مراکز بهداشتی دانشجویان علوم تغذیه
تهیه و ارائه پمفلت های آموزشی در خصوص دیابت و اهمیت مکمل یاری در دانش آموزان مدارس متوسطه توسط دانشجویان کارآموزی در عرصه مراکز بهداشتی علوم تغذیه انجام شد.
 
 
 
                     
 
 
 
 
 
 
 
 
آموزش تغذیه و مکمل یاری دانش آموزان به مناسبت هفته جهانی دیابت
 
 
 
 
 
 کارآموزی در عرصه مراکز بهداشتی دانشجویان علوم تغذیه

به مناسبت هفته جهانی دیابت دانشجویان کارآموزی در عرصه علوم تغذیه جهت ارائه توصیه های تغذیه ای در پیشگیری، کنترل و درمان دیابت و مکمل یاری دانش آموزان در مدارس متوسطه اول شهید رجائی و دبیرستان رستگاران حضور به عمل رساندند.

 

 

       

 

          

 

 

کلاس آموزشی تغذیه و پایش قندخون به مناسبت هفته جهانی دیابت

 

 

کارآموزی در عرصه مراکز بهداشتی دانشجویان علوم تغذیه

حضور دانشجویان کارآموزی در عرصه علوم تغذیه در مدارس و ادارات دولتی به مناسبت هفته جهانی دیابت جهت ارائه توصیه های تغذیه ای در پیشگیری و کنترل دیابت و پایش قند خون.

 

            

 

         

 

ارائه مشاوره تغذیه به مراجعان مرکز بهداشتی توسط دانشجویان علوم تغذیه 

 

 

کارآموزی در عرصه مراکز بهداشتی دانشجویان علوم تغذیه

 ارائه توصیه های تغذیه ای و مشاوره به مراجعین مراکزبهداشتی توسط دانشجویان کارآموزی در عرصه مراکز بهداشتی.

 

            

 

توضیحات متخصص تغذیه و رژیم درمانی به مناسبت روز جهانی غذا

 

 

توضیحات سرکار خانم دکتر عبدالهی متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت در خصوص تغذیه دانشجویان به مناسبت روز جهانی غذا.

 

 

 

 

 

لیست ارائه زورنال کلاب های نیمسال اول 1403-1402

 

 

 

لیست ارائه ژورنال کلاب های دانشجویان گروه علوم تغذیه در نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402

 

/uploads/15/2024/Nov/18/لیست ارایٔه ژورنال کلاب.pdf.pdf

 

 

آموزش بهداشت فردی و ارزیابی وضعیت تغذیه دانش آموزان در مدارس ابتدایی شهرستان انجام شد

به مناسبت هفته بهداشت و سلامت و  اهمیت این موضوع در دانش آموزان، انجمن های علمی گروه بهداشت عمومی و گروه علوم تغذیه دانشکده بهداشت در مدرسه حاشیه شهرستان بجنورد حضور یافتند و ضمن پایش سلامت و بهداشت فردی دانش آموزان، آموزش هایی در مورد نکات تغذیه و اصول مراقبت از خود و پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی و فصلی توضیحات لازم را در اختیار دانش آموزان قرار دادند.

 

       

 

                                     

 

 

ارائه توصیه های تغذیه ای و اهمیت مکمل یاری به دانش آموزان مدرسه دخترانه متوسطه دوم 

 

 

به مناسبت هفته بهداشت و سلامت و اهمیت این موضوع در دانش آموزان، به همت انجمن علمی رشته علوم تغذیه دانشجویان این رشته در دبیرستان دخترانه شهدای فرهنگی حضور یافتند و به ارائه توصیه هایی در خصوص اهمیت تغذیه سالم و مکمل یاری در دختران نوجوان پرداختند.

 

           

 

برگزاری ژورنال کلاب با موضوع " خطر تشکیل آکریل آمید در مواد غذایی "

 

 

 ژورنال کلاب با موضوع " خطر تشکیل آکریل آمید در مواد غذایی" توسط سرکار خانم دکتر آتنا پاسبان عضو هیات علمی گروه علوم تغذیه دانشکده بهداشت در تاریخ 1401/12/15 در محل سالن دانش دانشکده برگزار گردید.

 

               

 

 

افتتاح کلینیک تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام علی (ع)

 

 

کلینیک تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام علی در تاریخ 13 دی ماه 1401 در محل درمانگاه بیمارستان امام علی افتتاح خواهد شد.

 

 

 

ارائه توصیه های تغذیه ای به بیماران مبتلا به سیستیک فیبروزیس

 

جلسه مشاوره و ارزیابی وضعیت تغذیه بیماران مبتلا به سیستیک فیبروزیس و ارائه توصیه های مورد نیاز به بیماران توسط اساتید گروه تغذیه و دانشجویان کارآموزی عرصه علوم تغذیه در محل انجمن هم‌نفس برگزار گردید.

 

 

 

برگزاری کلاسهای آموزشی تغذیه در سالمندان

 

 

کلاس آموزشی با موضوع "تغذیه در سالمندی" در مرکز روزانه سالمندان محسنین توسط دانشجویان کارآموزی عرصه علوم تغذیه برگزار شد..

 

 

 

برگزاری کارگاه اخلاق حرفه ای دانشجویی

 

 

 کارگاه اخلاق حرفه ای دانشجویی برای دانشجویان جدیدالورود رشته تغذیه توسط مهندس مرتضی اسماعیل زاده کواکی معاون محترم آموزشی دانشکده بهداشت در تاریخ  1401/08/23 برگزار گردید.

 

 

برگزاری جلسه ی هم اندیشی با دانشجویان علوم تغذیه 

 

 

 جلسه هم اندیشی با دانشجویان علوم تغذیه با حضور مدیرگروه محترم رشته تغذیه سرکار خانم دکتر عبداللهی و اعضای هیات علمی تغذیه در تاریخ 1401/08/24 در محل سالن دانش دانشکده بهداشت برگزار گردید.

 

 

تهیه پمفلت آموزشی " تغذیه در سالمندان " توسط دانشجویان تغذیه

 

 

تهیه پمفلت آموزش تغذیه در سالمندان توسط دانشجویان کارآموزی عرصه به مناسبت روز جهانی سالمندان.

 

 

 

آموزش تغذیه در روز جهانی دیابت توسط دانشجویان تغذیه 

 

 

حضور دانشجویان کارآموزی عرصه علوم تغذیه در مرکز بهداشت حضرت رسول و آموزش تغذیه به بیماران دیابتی به مناسبت روز جهانی دیابت به سرپرستی سرکار خانم رضایی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت حضرت رسول اکرم(ص)

 

 

آموزش تغذیه در مهدکودک توسط دانشجویان تغذیه 

 

 

حضور دانشجویان کارآموزی عرصه علوم تغذیه در مهدکودک و ارائه آموزش های تغذیه ای به زبان ساده به کودکان به سرپرستی خانم رضایی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بوعلی

 

 

 

ارائه مطالب تغذیه ای در مدرسه توسط دانشجویان علوم تغذیه 

 

 

حضور دانشجویان کارآموزی عرصه علوم تغذیه در مدرسه دخترانه و پخش انیمیشن تغذیه ای، پرسش و پاسخ و ارائه مطالب تغذیه در سنین مدرسه و بازی تغذیه ای با دانش آموزان

 
 
 
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید