• 1398/09/25 - 11:03
  • - تعداد بازدید: 49
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZUKf

کار گاه آموزش همگانی تغذیه و پایش فشارخون و شاخص های چاقی در میدان شهید بجنورد توسط انجمن علمی دانشکده بهداشت برگزار شد.

به گزارش گروه بهداشت عمومی و تغذیه:

جمعی از دانشجویان تغذیه به صورت میدانی به بررسی شاخص های تن سنجی و فشار خون در نمونه های تصادفی در سطح شهر بجنورد پرداختند. قد، وزن، دور کمر، فشار خون و برخی از عادات غذایی افراد بررسی شد و در صورت لزوم توصیه های تغذیه-ای ارائه گردید. حدود 30 درصد افراد مورد بررسی دارای چاقی شکمی بودند. بررسی عادات غذایی افراد نشان داد که بیش از نیمی از افراد کمتر از مقادیر توصیه شده سبزیجات، غذاهای دریایی، و لبنیات مصرف می کنند و حدود 40 درصد لبنیات مصرفی از نوع پرچرب بود. تقریبا 28 درصد افراد مصرف 1-3 بار در هفته غذاهای آماده(فست فود) را گزارش کردند و نزدیک به 40 درصد افراد از  نمک اضافه در سر سفره استفاده می کردند. افزایش آگاهی تغذیه ای و ارائه آموزش در زمینه تغذیه سالم در بهبود انتخاب های غذایی و تغذیه سالم در این پایش صورت پذیرفت.

 

  • گروه خبری : دانشکده
  • کد خبر : 31573
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید