• 1396/03/13 - 11:22
  • - تعداد بازدید: 25
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z8tf

روزه داران، مصرف چای در وعده سحر را کاهش دهند

احساس تشنگی به دلیل کاهش مصرف چای در ماه مبارک رمضان، موجب تشدید سردرد در فاصله سحر تا افطار می شود.

 چای ماده مناسبی برای فعالیت های ذهنی به شمار می آید،توجه داشته باشیم که چای خاصیت ادرار آوری دارد و به همین دلیل بسیاری از املاح و مایعات طی ساعات روز دفع می شوند؛ بنابراین به روزه داران توصیه می شود حتی المقدور در وعده سحر کمتر چای بنوشند و ترجیحا کم رنگ باشد.بهتر است افراد روزه دار یک هفته پیش از شروع ماه رمضان برای کاهش مقدار چای مصرفی اقدام کنند.

 خاصیت ادرارآوری چای، دلیل عادت بسیاری از افراد به نوشیدن آن است و نبود آن موجب احساس تشنگی در فرد می شود و همین امر موجب تشدید سردرد در فاصله بین سحر تا افطار است.

  • گروه خبری : گروه های آموزشی
  • کد خبر : 29819
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید