موفقیت دانشجویان رشته علوم تغذیه دانشکده بهداشت در استارت آپ
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت:
طی رویداد شتاب(استارت آپ) که به منظور شناسایی و توانمند سازی ایده های برگزیده در استان خراسان شمالی در در تاریخ ۱۴ آذر ماه ۹۸در محل دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد دو ایده از دانشگاه علوم پزشکی انتخاب گردید.
در این استارت آپ ،12 تیم در غربالگری اول انتخاب شده ، که از کانون کار آفرینی دانشگاه علوم پزشکی 13 ایده ارائه و دو ایده( لوزج انگور و قرص جوشان ) با حضور۴ نفر از دانشجویان تغذیه در دوتیم اول و سوم برگزیده این استارت آپ گردید.
اسامی دانشجویان :
لوزج انگور : سیمین علیزاده(رشته تغذیه)،علی قنبری ذاکر، محمد خدابخشی، محمد بیدکی، احسان سعیدی ، امین حسین زاده.
قرص جوشان: مهرآرا هاشم پور(رشته تغذیه)، فاطمه اسلامی(رشته تغذیه)، نوید یوسف نیا، سالار پور برات، مریم فیاض(رشته تغذیه)
کسب مقام دانشجویان دانشکده بهداشت در استارت آپ را تبریک گفته و سربلندی و موفقیتهای روزافزونشان را آرزو میکنیم.