وعده های غذایی مناسب ماه رمضان در شرایط شیوع ویروس کرونا
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت:
در ماه مبارک رمضان روزه داران باید به نوع وعده های غذایی خود توجه داشته باشند؛ به طور مثال در وعده های سحر باید غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی که کم نمک، کم چرب و کم شیرین هستند مصرف کنند و از غذاهای سرخ شده و پر ادویه پرهیز کنند. در این اینفوگرافیک که بر اساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، به بایدها و نبایدهای وعده های غذایی در ماه رمضان، به ویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا، اشاره شده است.