برگزاری جشنواره غذایی در دانشکده بهداشت
جشنواره غذایی رژیمی به مناسبت هفته سلامت در دانشکده بهداشت برگزار شد.
به مناسبت بزرگداشت هفته آموزش و هفته سلامت و به همت گروه تغذیه دانشکده بهداشت جشنواره دانشجویی غذای سالم در محل دانشکده بهداشت با حضور پر شور دانشجویان رشته تغذیه در روز شنبه مورخ 1401/02/17برگزار گردید. هدف از برگزاری این جشنواره، معرفی غذاهای رژیمی در بیماری های مختلف بوده که در 8 پنل از جمله رژیم غذایی در بیماران مبتلا به سلیاک، رژیم غذایی در بیماران مبتلا به pku، رژیم غذایی در ورزشکاران و ... به اجرا درامد.
دانشجویان ضمن توضیحاتی در خصوص اتیولوژی بیماری، به معرفی غذاهای تهیه شده پرداختند. داوری در این جشنواره در دو بخش تخصصی (توسط اساتید گروه تغذیه) و عمومی به انجام رسید و سه پنل برتر معرفی گردیدند. در پایان عکسی از این مراسم به یادگار گرفته شد.
جناب آقای دکتر حمید توکلی
سرپرست دانشکده بهداشت