دومین جشنواره غذایی بومی محلی در دانشکده بهداشت با استقبال پور شور دانشجویان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت:

به مناسبت هفته سلامت و روز جهانی بهداشت دومین جشنواره دانشجویی غذای های بومی و محلی در دانشکده بهداشت با حضور پور شور دانشجویان برگزار گردید .
در این جشنواره که با هدف آشنایی با آداب و رسوم اقوام مختلف و ترویج غذ اهای سنتی و بومی برگزار گردید، غذای سنتی و سالم توسط شرکت کنندگان آماده و در معرض دید و داوری قرار گرفت .
دکتر توپچیان به عنوان داور گروه علوم تغذیه ضمن تاکید بر مصرف غذای سالم، مصرف بیشتر میوه، سبزیجات، لبنیات و کاهش مصرف نمک، روغن و شکر و فواید غذاهای بومی و مضرات مصرف فست فودها مطالبی بیان کرد.
دانشجویان که لباس های محلی داشتند عکس یادگاری گرفتند.
و در پایان غذاها داوری شد و غذاهای برتر اعلام گردید.