• 1398/02/07 - 11:46
  • - تعداد بازدید: 99
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZzFf

دومین جشنواره غذایی بومی محلی در دانشکده بهداشت با استقبال پور شور دانشجویان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت:

به مناسبت هفته سلامت و روز جهانی بهداشت دومین جشنواره دانشجویی غذای های بومی و محلی در دانشکده بهداشت با حضور پور شور دانشجویان برگزار گردید .

در این جشنواره که با هدف آشنایی با آداب و رسوم اقوام مختلف و ترویج غذ اهای سنتی و بومی برگزار گردید، غذای سنتی و سالم توسط شرکت کنندگان آماده و در معرض دید و داوری قرار گرفت  .

دکتر توپچیان به عنوان داور گروه علوم تغذیه ضمن تاکید بر مصرف غذای سالم، مصرف بیشتر میوه، سبزیجات، لبنیات و کاهش مصرف نمک، روغن و شکر و فواید غذاهای بومی و مضرات مصرف فست فودها  مطالبی بیان کرد.

دانشجویان که لباس های محلی داشتند عکس یادگاری گرفتند.

و در پایان غذاها داوری شد و غذاهای برتر اعلام گردید.

  • گروه خبری : دانشکده
  • کد خبر : 31327
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید