• 1404/02/17 - 09:28
  • - تعداد بازدید: 21
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZmG4
به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت:

بازدید دانشجویان مهندسی بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی

بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، از جمله هتل داریوش (آشپزخانه، سالن پذیرایی و اتاق‌ها) و استخر کارگران به منظور آشنایی دانشجویان مهندسی بهداشت محیط با نحوه بازرسی و فرآیندهای نظارتی در روز سه شنبه مورخ 16/02/1404 انجام شد. هدف این بازدید، بررسی بهداشت و ایمنی در این مراکز، شناخت استانداردهای بهداشتی، و آموزش نحوه انجام بازرسی‌های بهداشت محیط می‌باشد.

دکتر نعیمی عضو هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ عنوان کرد؛ آشنایی دانشجویان با استخر کارگران در این بازدید به آنها کمک می‌کند تا بتوانند نکات بهداشتی مرتبط با نگهداری و نظارت بر استخرها و منابع آب را بهتر درک کنند و در آینده در فعالیت‌های نظارتی و کنترل بهداشت در چنین فضاهایی نقش موثری ایفا نمایند.

 

✒️روابط عمومی دانشکده بهداشت بجنورد

┄┄┅┅┅◈❖◈┅┅┅┄┄

وب سایت دانشکده بهداشت:  https://hfaculty.nkums.ac.ir
  • گروه خبری : اخبار ویژه,اخبار بیشتر
  • کد خبر : 54114
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید